nlpgreece®

ο οργανωτής …

Η nlpgreece® ιδρύθηκε από την Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD και από το 1998 έχει μια επιτυχημένη πορεία δράσης σε Ελλάδα και Κύπρο. Προωθούμε την επιστημολογία και την εξειδικευμένη εφαρμογή του συστήματος NLP, με προσεγγίσεις 3ης γενιάς στην προσωπική αποτελεσματικότητα στην επαγγελματική διάκριση, στη συμβουλευτική καθώς και καινοτόμα μοντέλα στην υγεία και την εκπαίδευση. Ένας από τους στόχους της nlpgreece® και στο πλαίσιο του αποκλειστικού affiliation με το NLP University, Santa Cruz California, του σημείου όπου δημιουργήθηκε το σύστημα NLP, είναι να εκπαιδεύει και να ενημερώνει με επιστημονική γνώση και ήθος τους ενδιαφερομένους για το σύστημα NLP, τις θεμελιώδεις αρχές του, τις πρακτικές και τις πολλαπλές εφαρμογές του, καθώς και για όλες τις νέες εξελίξεις στο πεδίο εφαρμογών του.

Το επιστημονικό μας προφίλ βασίζεται στην επιλεγμένη ομάδα, τα μέλη της οποίας συνδυάζουν το ακαδημαϊκό υπόβαθρό τους και τη διεθνή εμπειρία τους με την εις βάθος γνώση του συστήματος NLP, το οποίο έχουν μελετήσει με τους δημιουργούς και έγκριτους συντελεστές: Richard Bandler, John Grinder, Judith Delozier, Robert Dilts, Frank Pucelik.
Με βασική αξία την περιέργεια, προσεγγίζουμε το σύστημα NLP στη θεμελιώδη βάση του, που είναι η μελέτη της διακριτής αποτελεσματικότητας (modelling) και ο εντοπισμός της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά στην ανθρώπινη συμπεριφορά.
Ως μέλη των European Board of NLP, NLP GLobal Body, European Association of NLPtherapy, συμμετέχουμε σε ερευνητικά προγράμματα, σε συνεργασία με επιστημονικές κοινότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, για την άντληση συμπερασμάτων σε διάφορες εφαρμογές σε επαγγελματικούς κλάδους. Στην Ελλάδα συνεργαζόμαστε με την Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για Συστημικές Σπουδές για Επιχειρηματίες, όπου σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε το NLP σε συγκεκριμένα πρωτόκολλα για την επαγγελματική διάκριση.
Το πάθος, το όραμα και η αποστολή μας είναι να ενισχύσουμε το επιστημονικό προφίλ του NLP και να παραδίδουμε στους ανθρώπους, με αποδεδειγμένη επιστημονική γνώση και τεκμηρίωση, και ήθος, καινοτόμες προσεγγίσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη ποιοτικότερου τρόπου σκέψης (mindset) για τη διαχείριση αλλαγών, την υιοθέτηση νέων ρόλων, την αντιμετώπιση και ανάληψη προκλήσεων.

Παράλληλα, επιδιώκουμε να εμπλουτίζουμε το πεδίο εφαρμογών στην Ελλάδα, προσθέτοντας καινούρια εξειδικευμένα πρωτόκολλα που καλύπτουν νέες ανάγκες με νέες προσεγγίσεις. Με γνώμονα τη συλλογική νοημοσύνη, αναπτύσσουμε συνέργιες με επιστήμονες οι οποίοι συνδυάζουν το σύστημα NLP στον τομέα εξειδίκευσής τους και αναπτύσσουν εργαλεία και μεθοδολογίες τελευταίας γενιάς. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουμε ένα μεγάλο συνέδριο κάθε χρόνο, που αφορά σε ένα ξεχωριστό εξειδικευμένο πρωτόκολλο εφαρμογής, και φέρνουμε τις τελευταίες εξελίξεις κι εφαρμογές του NLP από όλο τον κόσμο στη χώρα μας.

Πέρσι, για πρώτη φορά παγκοσμίως, διοργανώσαμε το πρώτο συνέδριο του NLP αφιερωμένο στην Υγεία, παρουσιάζοντας νέα καινοτόμα μοντέλα. Αυτό, όμως, ήταν μόνο η αρχή μιας συνεχούς, εξελισσόμενης πορείας για μας. Τη φετινή χρονιά το NLP είναι αφιερωμένο στην Εκπαίδευση και την Οικογένεια – NLP in Education Conference 2022

www.nlpgreece.gr | info@nlpgreece.gr


για πληροφορίες και επικοινωνία

Γιάννης Αθανασόπουλος είναι Senior Partner της nlpgreece® & Business Consultant. Με MBA από το Manchester Business School, και πιστοποιημένος NLP University Global NLP Trainer είναι υπέυθυνος για την οργάνωση και τις εγγραφές και αυτός που θα μπορέσει να σας απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις.

i.athanasopoulos@nlpgreece.gr | +30.2106233450-451-452